mphdesign logo mphdesign logo
Har du/I spørgsmål?
Så kontakt mig på michelle@mphdesign.dk


Eller find mig på de sociale medier:

MEDIEGRAFIKER PORTFOLIO | © 2015 MICHELLE P. HANSEN
Billede af mig Billede af mig

Om Mig


Hej!
Mit navn er Michelle. Jeg er 23 år og under uddannelse til mediegrafiker.

I august 2011 startede jeg på uddannelsen og et år senere afsluttede jeg grundforløbet med et 10-tal. Jeg var i skolepraktikken i Roskilde i et halvt år, før jeg fik min nuværende læreplads i Udvikling og Kommunikation hos NEXT UDDANNELSE KØBENHAVN (tidl. KTS).I min tid hos NEXT har jeg opbygget en solid bund mht. Adobe-programpakken, grafisk produktion og workflow. Jeg har erfaring med opsætning af magasiner, annoncer, behandling af billeder, hjemmesidedesign, kodning i HTML/CSS og wordpress. Hos NEXT arbejder jeg mest i inDesign, photoshop og illustrator, og til tider i dreamweaver/wordpress, når der skal laves en hjemmeside.

Jeg skal til eksamen sidst i maj og er færdigudlært 28. juli 2016.

Når det kommer til mit arbejde, så er jeg yderst engageret, grundig og struktureret. Jeg er meget lærenem, målrettet, følger altid et påbegyndt projekt til dørs, jeg kan også håndtere at have flere opgaver i gang på samme tid og har forståelse for deadlines og ‘asap’ opgaver. Jeg tager desuden altid udfordringen op, når nye opgaver viser sig.

Jeg har afsluttet folkeskolen, har en almen gymnasiel uddannelse (naturvidenskabligretning) og så jeg har været på højskole i udlandet (USA/Hawaíí) i tre måneder og studeret engelsk og personlg udvikling.

I min fritid bruger jeg meget tid på min kæreste, familie, løber, laver DIY-projekter, når muligheden er der, og når jeg fra tid til anden finder tid i kalenderen, så elsker jeg at være sammen med mine gymnasieveninder. Hver anden weekend arbejder jeg desuden i vores lokale MENY (tidl. SuperBest), hvilket jeg har gjort i snart 10 år. Her står jeg i kiosken og betjener/hjælper kunderne, og i ny og næ sidder jeg i kassen eller hjælper med oplæring af nye madarbejdere.

Mine mål for 2016 er at afslutte mediegrafikeruddannelsen med super flotte karakter, tabe 10 kg (mangler kun 3,4 kg, så er jeg i mål) og at løbe eremitageløbet til oktober.


Eksamensbevis fra gymnasiet

Diplom fra højskole

Karakterblad fra mediegrafikerudd.

MEDIEGRAFIKER PORTFOLIO | © 2015 MICHELLE P. HANSEN